За нас

Ecosmile е българска компания от усмихнати млади хора, отправили поглед към бъдещето на грижите за устна хигиена. Ние вярваме, че продуктите за орално здраве могат да бъдат произведeни от екологични материали без какъвто и да е компромис по отношение на техните качества.

Стремим се към един усмихнат свят, който рециклира все повече материали, използва все по-малко полимери, цени земята, въздуха и водата, които са ни така любезно подарени, и осъщствява интензивен обмен на положителна енергия между човешките същества и природата.

Ние всички заслужаваме това.

Нашата цел е да правим достъпни за вас екологични продукти за поддържане на здравето на устната кухина от най-висок клас, но също така и да бъдем ваш надежден източник на любопитна информация и съвети по темата.

За момента можете да поръчвате нашите продукти чрез онлайн магазина ни във фейсбук, на нашия телефон 0878 123 800 или на електронната ни поща ecosmile.bg@gmail.com. Не пропускайте да ни последвате и в Instagram на @ecosmile.bg.

Вие можете да бъдете част от промяната

The Humble Co. develop eco-friendly products that are good for you and kind to our planet. Every Humble purchase goes towards funding projects for the benefit of children in need. Together we can make a difference.